Verhoilutyöt ja muut palvelumme

Hyvin säilynyt runko on hyvä lähtökohta kalusteen uudelle verhoilulle, mutta huonokuntoinenkin kaluste voidaan herättää henkiin ammattilaisten käsissä. Vuosikymmeniä palvellut huonekalu tarvitsee usein perusteellisen verhoilutyön, jolloin kaluste riisutaan ja puetaan taas uuteen kukoistukseen.

Verhoilu on käsityötä, joka tehdään yksilöllisesti kullekin huonekalulle sen vaatimusten mukaan. Palvelun hinta määräytyy tehdyn työn ja materiaalien mukaisesti.

Verhoilu- ja ompelutyöt

Teemme erilaiset ompelu- ja verhoilutyöt toiveittesi mukaan. Kunnostamme huonekaluja iästä ja tyylistä riippumatta. Osaavissa käsissämme huonokuntoinenkin kaluste herää uuteen kukoistukseensa. Ompelemme myös verhot, irtopäälliset ja muut sisustustekstiilit tilaustyönä.

Lisäpalveluitamme ovat nahkatyöt, puuosien entisöinti sekä verhoilun likaahylkivä käsittely.

Laadukkaat verhoilukankaat

verhoilutyöt ammattitaidolla!Tarjoamme laajan valikoiman verhoilukankaita vanhan ajan tyyleistä tämän päivän kuoseihin. Myös Penelopeoggin ja United Leather by Nevotexin nahkamalleihin voit tutustua Pellavillassa. Kangasmalleja löytyy tunnetuilta merkeiltä, kuten: Designers Guild, Lauritzon´s, Annala, Casadeco, Kvadrat, Henry Borg, Orient Occident, Gabriel, Villa Nova, Romo, William Yeoward, Dörflinger & Nickow, Leitner. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Harrastajalle

Myymme verhoilun harrastajille ja opiskelijoille kankaiden lisäksi alan tarvikkeita, materiaaleja ja työkaluja. Pienet tarpeet saa suoraan varastosta, suuremmat tilauksesta. Myös vaahtomuovit ja niiden leikkaus mittojen mukaan onnistuu meiltä. Olemme tarvittaessa myös opastaneet harrastajia kalusteen kunnostuksessa.

Lisäpalvelut

Rakennamme mittatilaustyönä sängynpäädyt. Verhoilemme Artekin satulavyötuolit ja myymme myös satulavyötä suoraan asiakkaalle. Lisäpalveluina saat likaa hylkivän käsittelyn verhoilulle sekä puuosien entisöintityöt.

Myynnissä olevat huonekalut

Etsitkö persoonallisia huonekaluja kotiisi? Myymme nojatuoleja ja pikkutuoleja, joita ei löydy joka kalusteliikkeen hyllyltä. Pyrimme tekemään näitä myyntiyksilöitä silloin tällöin asiakastöiden välissä. Löydät kuvat myytävistä tuotteista galleriasta, kohdasta "myynnissä olevat".

Tapetit

Pellavilla myy myös Designers Guild -malliston tapetteja.

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme!

Suosittele meitä