Laadukkaat sisustuskankaat

Kestävä ja pestävä vai ohut ja laskeutuva? Hillityn tyylikäs vai räiskyvän värikäs? Pellavaa, villaa vai paloturvallista treviraa?

Verhoilu Pellavillasta löydät laajan valikoiman erilaisia verhoilukankaita. Liikkeemme sijaitsee Jyväskylän keskustan tuntumassa, joten poikkea tutustumaan valikoimiimme.

On tärkeää valita oikea kangaslaatu käyttötarkoituksen mukaan. Kuoseja ja värejä on satoja -neuvomme mielellämme kangasvalinnoissa. Liikkeessämme on laaja valikoima verhoilukankaita vanhanajan tyyleistä tämän päivän kuoseihin. Teemme myös nahkatöitä.

Meiltä löytyy verhoilukankaita useilta tunnetuilta merkeiltä. Meiltä löydät laadukkaat sisustuskankaat ja tunnetut merkit: Designers Guild, Lauritzon´s, Annala, Casadeco, Kvadrat, Henry Borg, Orient-Occident, Gabriel, Villa Nova, Romo, William Yeoward, Dörflinger & Nickow, Nevotex ja Leitner. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Kankaat ovat pääsääntöisesti tilaustuotteita. Voit tutustua näytteisiin liikkeessämme tai lainata mukaasi mallikirjan, missä on valmistajien vinkkejä väri- ja kuosiyhdistelmistä.

Autamme mielellämme valitsemaan sadoista kuoseista ja väreistä sopivimman. Kangaslaatu kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme!

Suosittele meitä