Laadukkaat sisustuskankaat ja tapetit

Ota yhteyttä

Kestävä ja pestävä vai ohut ja laskeutuva? Hillityn tyylikäs vai räiskyvän värikäs? Pellavaa, villaa vai paloturvallista treviraa?

On tärkeää valita oikea kangaslaatu käyttötarkoituksen mukaan. Verhoilu Pellavillasta löydät laajan valikoiman erilaisia verhoilukankaita. Kuoseja ja värejä on satoja – neuvomme mielellämme kangasvalinnoissa. Liikkeessämme on laaja valikoima verhoilukankaita vanhanajan tyyleistä tämän päivän kuoseihin. Myös keinonahka- ja nahkamalleja on valikoimissamme monenlaisia.

Meiltä löytyy verhoilukankaita useilta tunnetuilta merkeiltä, kuten Designers Guild, Lauritzon´s, Annala, Casadeco, Kvadrat, Nevo Borg, Orient-Occident, Gabriel, Romo, Villa Nova, William Yeoward, Dörflinger & Nickow, Eija Nevala Design, Nevotex, Zirbaslife Design, Abigail Borg ja Leitner. Kotimaisia kankaita näistä edustavat Annala, Eija Nevala Design sekä Zirbaslife Design.

Kankaat ovat pääsääntöisesti tilaustuotteita. Voit tutustua näytteisiin liikkeessämme tai lainata mukaasi mallikirjan, jossa on valmistajien vinkkejä väri- ja kuosiyhdistelmistä.

Autamme mielellämme valitsemaan sadoista kuoseista ja väreistä sopivimman.

Kankaiden lisäksi valikoimiimme kuuluu Designers Guildin tapetit.

Tervetuloa tutustumaan Pellavillaan!