Verhoilutyöt ja muut palvelumme

Ota yhteyttä

Hyvin säilynyt runko on hyvä lähtökohta kalusteen uudelle verhoilulle, mutta vähän huonokuntoisempikin kaluste voidaan herättää henkiin osaavissa käsissämme. Vuosikymmeniä palvellut huonekalu tarvitsee usein perusteellisen verhoilutyön, jolloin kaluste riisutaan ja puetaan taas uuteen kukoistukseensa. Verhoilu on täysin käsityötä. Verhoilu ja entisöinti tehdään kullekin huonekalulle yksilöllisesti sen vaatimusten mukaan, unohtamatta tietenkään asiakkaan toiveita. Palvelun hinta määräytyy tehdyn työn ja materiaalien mukaan.

Verhoilu- ja ompelutyöt

Teemme erilaiset verhoilu- ja ompelutyöt toiveidesi mukaan. Kunnostamme huonekaluja iästä ja tyylistä riippumatta. Valmistamme myös mittojen mukaan huonekalujen irtopäälliset ja ompelemme kodin muut sisustustekstiilit sekä verhot tilaustyönä.

Myös nahkaverhoilut onnistuu!

Laadukkaat verhoilukankaat

Tarjoamme laajan valikoiman verhoilukankaita vanhan ajan tyyleistä tämän päivän kuoseihin. Myös Penelopeoggin ja United Leather by Nevotexin nahkamalleihin voit tutustua Pellavillassa. Kangasmalleja löytyy tunnetuilta merkeiltä, kuten: Designers Guild, Lauritzon´s, Annala, Casadeco, Kvadrat, Nevo Borg (ent. Henry Borg), Orient Occident, Gabriel, Romo, Villa Nova, William Yeoward, Dörflinger & Nickow, Zirbaslife Design, Abigail Borg ja Leitner.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Verhoilutarvikkeiden etsijälle

Myymme verhoilun harrastajille ja opiskelijoille kankaiden lisäksi verhoilutarvikkeita ja -työkaluja. Pienet tarpeet saat suoraan varastostamme, suuremmat tilauksesta. Myös vaahtomuovit ja niiden leikkaus mittojen mukaan onnistuu meiltä. Olemme tarvittaessa myös opastaneet harrastajia kalusteen kunnostuksessa.

Artekin satulavyötuolit ja muut lisäpalvelut

Verhoilemme Artekin satulavyötuolit ja myymme satulavyötä suoraan asiakkaalle. Rakennamme mittatilaustyönä sängynpäädyt. Toteutamme myös asuntoautojen ja -vaunujen sekä veneiden istuinpehmusteiden ja verhoilujen uusimisen. Lisäpalveluina saat likaa hylkivän käsittelyn verhoilulle sekä puuosien entisöintityöt.

Myynnissä olevat huonekalut

Etsitkö persoonallisia huonekaluja kotiisi? Myymme nojatuoleja ja pikkutuoleja, joita ei löydy joka kalusteliikkeen hyllyltä. Pyrimme tekemään näitä myyntiyksilöitä silloin tällöin asiakastöiden välissä. Löydät kuvat myytävistä tuotteista galleriasta, kohdasta "myynnissä olevat".

Tapetit

Pellavilla myy Designers Guild -malliston tapetteja.

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme!